طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو با ادویه مخصوص

تاریخ انتشار پست : 1394-8-17 دسته : آموزش غذاهای مختلف
مواد لازم برای سالاد پاستای اُرزو,طرز تهیه سالاد پاستا

طاها پخش: برای درست کردن سالاد پاستای اُرزو از ادویه مخصوص استفاده شود

مواد لازم سالاد پاستای اُرزو :

پاستای اُرزو ۴۰۰ گرم
روغن نباتی۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز (خرد شده) ۲ عدد
ذرت ۳۲۶ گرم
نخود فرنگی منجمد۱۷۵ گرم
سیر له شده۳ حبه
پودر پنج ادویه۲ قاشق چایخوری
ژامبون گوشت۲۸۰ گرم
سس سویا۱ قاشق غذاخوری
سس لوبیا سیاه۲۲۰ گرم
روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری

* نکته: پنج ادویه شامل دانه فلفل سیاه، انیسون، میخک، دارچین و رازیانه است.

طرز تهیه سالاد پاستای اُرزو :
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کرده و زیر آب سرد آبکشی کنید.

در همین حال، روغن را در یک ووک گرم کرده و بعد فلفل، ذرت، نخود فرنگی، سیر و پودر پنج ادویه را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه تفت بدهید. ژامبون، سس سویا، سه چهارم سس لوبیا سیاه و پاستا روا هم اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه ی دیگر تفت بدهید. در آخر روغن کنجد را اضافه کرده و چاشنی سالاد را چک کنید.

باقی مانده سس لوبیا سیاه را در مایکروویو گرم کرده و مخلوط پاستا را در یک کاسه ریخته و سس گرم شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

منبع: novinzi.com

مطالب مشابه

مطالب تصادفی

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :