تهیه ترشیِ زمستانیِ انار و لبو

تاریخ انتشار پست : 1395-11-22 دسته : آموزش غذاهای مختلف

از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.



ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.

مواد مورد نیاز:

انار: 1 کیلوگرم چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم سرکه انگور: 1 پیمانه آب انار: 1 لیتر پودر گلپر: 1 ق س پودر گشنیز: 1 ق س سیاه دانه: 2 ق س فلفل قرمز: 1 ق س نمک: به میزان لازم

تهیه ترشیِ زمستانیِ انار و لبو


روش پخت:

1- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، پس حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.

2- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سبعد جغندر (از قبل با پوست پخته، سبعد پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. پس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.

3- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.

•    این ترشی پس از یک هفته قابل استفاده است.

منبع : برترینها

مطالب مشابه

مطالب تصادفی

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :