لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (2)

تاریخ انتشار پست : 1395-12-1 دسته : آموزش غذاهای مختلف

در روزهای سرد زمستانی هیچ چیزی به اندازه یک تکه کیک شکلاتی تازه به همراه یک لیوان چای داغ نمی چسبد. امروز هم که در یکی از سردترین روزهای زمستان قرار داریم، با انواع کیک های شکلاتی، روزتان را زیباتر کنید.



ماهنامه کیک و شیرینی: در روزهای سرد زمستانی هیچ چیزی به اندازه یک تکه کیک شکلاتی تازه به همراه یک لیوان چای داغ نمی چسبد. امروز هم که در یکی از سردترین روزهای زمستان قرار داریم، با انواع کیک های شکلاتی، روزتان را زیباتر کنید.

کیک شکلاتی با کرم پرتقالی

معصومه خوانساری

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه مدت زمان پخت: 40 دقیقه میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم کیک شکلاتی:

مارگارین (به دمای محیط رسیده): 175 گرم پودر قند: 115 گرم سس کارامل: 4 ق س تخم مرغ: 3 عدد آرد: 175 گرم پودر کاکائو: 2 ق س بیکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ نمک: یک چهارم ق چ
مواد لازم کرم پرتقالی:

زرده تخم مرغ: 3 عدد شکر: 75 گرم نشاسته ذرت (سفیدرنگ): 25 گرم شی: یک و یک دوم پیمانه نمک: یک پنسه اسانس پرتقال: چند قطره خامه قنادی: 100 گرم

لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (2)


طرز تهیه کیک شکلاتی:

1. فر رار وی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو عدد قالب گرد 18 سانتیمتری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. مارگارین، پودر قند، سس کارامل، تخم مرغ ها و ترکیب پودر کاکائو، نمک، آرد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را در ظرفی ریخته و با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا مایه کیک آماده شود.

2. مایه کیک را دو قسمت کرده در هر دو قالب به طور مساوی بریزید. سبعد روی مواد را با پالت صاف نمایید و در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید. بعد از خارج نمودن کیک از فر اجازه دهید پنج دقیقه در قالب خنک شود. سبعد روی توری فلزی برگردانید و کاغذ روغنی ها را جدا نمایید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

3. در این فاصله کرم را آماده نمایید. بعد از خنک شدن کامل کیک و کرم، سطح روی کیک ها را در صورت ناصافی با چاقو اره ای مخصوص کیک صاف نمایید. سبعد روی یک کیک را با کرم بپوشانید و با پالت صاف کنید و کیک دوم را بر روی آن قرار دهید. در نهایت سطح کیک و دیواره های کیک را با کرم پوشش دهید و با شکلات رنده شده و گل تزیین نمایید.

طرز تهیه کرم پرتقالی:

1. زرده های تخم مرغ را کمی با همزن مفتولی دستی بزنید. سبعد کنار بگذارید. در ظرف دیگری شکر، نشاسته ذرت و نمک را مخلوط نموده و شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

2. سبعد بر روی شعله ملایم قرار دهید و دائم هم بزنید تا ته نگیرد و در عین حال غلظت یابد و وضعیت فرنی پیدا کند. پس کرم را از روی شعله بردارید و به آرامی بر روی زرده های تخم مرغ بریزید و با قاشق هم بزنید.

3. ظرف را بر روی شعله برگردانید و مجددا هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود در حدی که جای پره همزن دستی روی مواد بماند. کرم آماده را از روی شعله بردارید و به ظرف دیگری انتقال دهید. سبعد رویش را با کیسه فریزر بپوشانید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

4. بعد از خنک شدن اسانس پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در پایان خامه قنادی را فرم دهید و کرم آماده و خنک را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

نکته:

1-    تمام مواداولیه کیک را قبل از مصرف به دمای محیط برسانید.

2-    در هنگام اضافه کردن شیر به ترکیب شکر، نشاسته ذرت و نمک از شیر داغ استفاده نکنید زیرا مواد گلوله می شوند و دیگر به راحتی نمی توان آنها را یکدست نمود.

3-    تمام مدتی که کرم بر روی شعله گاز است در کنار گاز بمانید و کرم را هم بزنید زیرا خیلی زود ته می گیرد.

4-    هنگام پخت کرم، اجازه دهید کرم کاملا بجوشد و غلیظ شود.

دسر نارگیل و شکلات

زهرا خورسند

مواد لازم لایه سفید:

شیرنارگیل: 200 میلی لیتر شیر: 50 میلی لیتر تخم شربتی: 2 ق س عسل: یک الی 2 ق س پودر ژلاتین آموتیا: یک ق س
مواد لازم لایه تیره:

شیر نارگیل: 200 میلی لیتر پودر کاکائو: یک ق س (سرپر) شکر: 2 ق س دارچین (پودرشده): به مقدار لازم پودر ژلاتین: یک ق س

لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (2)


طرز تهیه:

1. برای تهیه لایه تیره رنگ، شیرنارگیل، پودر کاکائو، شکر و دارچین را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پودر ژلاتین را از قبل در مقدار کمی آب حل کنید و سبعد به مواد اضافه کرده و هم بزنید. مقداری از این مخلوط را در قالب های مافین سیلیکونی بریزید و حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

2. برای تهیه لایه سفیدرنگ، تمامی مواد به جز پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و قبل از به جوش آمدن مواد پودر ژلاتینی را که از قبل در مقدار کمی آب حل کردید اضافه کرده و هم بزنید.

3. این مخلوط را روی لایه تیره رنگ بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. بقیه مخلوط تیره رنگ را روی آن بریزید و حدود 3 ساعت (یا تمام شب) در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. سبعد سرو کنید.

پودینگ کیک شکلاتی

پگاه حیدری

مواد لازم کیک شکلاتی:

تخم مرغ: 3 عدد آرد: 300 گرم شکر: 200 گرم روغن مایع: سه چهارم پیمانه شیر: سه چهارم پیمانه پودر کاکائو: یک ق س وانیل: یک چهارم چ بیکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
مواد لازم پودینگ:

پودینگ آماده نارگیلی: یک بسته پودر ژلاتین: یک ق س
مواد لازم تزیین:

پودر نارگیل: به مقدار لازم توت فرنگی: به مقدار لازم

لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (2)


طرز تهیه:

1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب 23 سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب را با روغن چرب کنید. در کاسه همزن تخم مرغ ها را با شکر و وانیل هم بزنید تا کرمی رنگ و سبک شود. پس همچنان که همزن روشن است شیر و روغن مایع را هم اضافه کنید و پس دستگاه را خاموش کنید.

2. الآن آرد را درون یک کاسه بریزید و یک قاشق سوپ خوری از آرد بردارید و کنار بگذارید. سبعد یک قاشق پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید. الآن بیکینگ پودر را هم به آرد اضافه و مخلوط کنید. (هدف از کم کردن یک قاشق از آرد دستور و اضافه کردن یک قاشق کاکائو به جای آن، ایجاد توازن مواد کیک است تا کیک سنگین نشود).

3. الآن مخلوط آرد را به مواد زرده اضافه کنید و به مدت چند ثانیه با همزن بزنید تا یکدست شود (تاکید می کنم تا 10 بشمارید و پس دستگاه را خاموش کنید).

4. مواد کیک را درون قالب بریزید و قالب را درون فر گذاشته تا به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاید بپزید. اجازه دهید کیک کاملا سرد شود. پس داخل کیک را به اندازه ای که یک سانتیمتر از دیوارها فاصله داشته باشد خالی کنید تا شبیه کاسه شود.

طرز تهیه پودینگ:

1. مواد پودینگ را طبق دستورالعمل روی جعبه اش درست کنید و در انتخا یک قاشق سوپ خوری ژلاتین را به مواد اضافه کرده و هم بزنید و وقتی مواد نیم بند و ولرم شد، داخل کیک را با آن پر کنید و روی پودینگ را با پودر نارگیل بپوشانید و کیک را درون یخچال به دمت 2 ساعت استراحت دهید تا پودینگ کاملا سفت شود. الآن روی کیک را با مواد دلخواه تزیین کنید.

نکته: برای تهیه کیک همیشه مواد کیک را یک ساعت قبل به دمای محیط برسانید.

دسر شکلاتی یخچالی

لیلا مرادی

مواد لازم:

شکلات تخته: 200 گرم خامه صورتی: 200 گرم بیسکوییت پتی بور: یک بسته

لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (2)


طرز تهیه:

1. ابتدا خامه را داخل قابلمه ریخته و روی شعله بگذارید تا داغ شود. پس از روی شعله بردارید. سبعد شکلات های خردشده را د اخل خامه بریزید تا شکلات ها ذوب و با خامه یکدست شوند. سبعد بیسکویت ها را داخل شکلات خرد کنید و هم بزنید.

2. سبعد داخل قالب را خیس کنید. یک نایلون فریزر بگذارید و به دیواره قالب بچسبانید و مواد را داخل آن بریزید. سبعد یک شب در یخچال بگذارید تاخودش را بگیرد. بعد از آن یخچال خارج کرده و با شکلات سفید تزیین کنید.

نکته:

1-    خامه باید داغ شود و نجوشد.

2-    پس از اضافه کردن بیسکویت به آرامی هم بزنید تا بیسکویت ها له نشوند.

خواص شکلات سیاه:

1- تاثیر شکلات بر پوسیدگی دندان ها:

هم بیشتر از دیگر خوراکی های شیرین نیست. البته مسلم است که مصرف بیش از حد هر ماده غذایی می تواند سلامت انسان را مختل کند. برخی از خواص شکلات عبارت اند از:

2- خشکی پوست را درمان می کند:

شکلات تیره یک منبع غنی از آهن، کلسیم و ویتامین های C، B1، A، D و E است که با هم به صورت یک عامل مرطوب کننده برای پوست هستند. با نوشیدن هر روز یک فنجان شکلات نرمی و طراوت پوست شما تضمین می شود.

3- از پوست در برابر اشعه ماوارء بنفش محافظت می کند:

شکلات تیره شامل فلاونول است که از پوست در برابر آفتاب سوختگی و نشانه های دیگری از آسیب های اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.

4- پوست را جوان می کند:

چین و چروک و خطوط ریز بر روی پوست به علت کاهش کلاژن است که با توجه به انتشار هورمون های استرس اتفاق می افتد. شکلات تیره «کاکائو» استرس را کاهش می دهد و در نتیجه چین و چروک و خطوط ریز را از بین می برد.

5- علائم آکنه را درمان می کند:

شکلات تیره به روشن کردن لکه های پوست و علائم آکنه نیز کمک می کند. برای این کار بهتر است به عنوان یک اسکراب صورت بر روی پوست زده شود.

در مرحله اول، باید صورت خود را تمیز کنید. سبعد شکر قهوه ای و دانه های کاکائو را خرد یا آسیاب کنید و مخلوط کرده و پس از ده دقیقه هم زدن این مخلوط به شکل خمیر شکلات در می آید. صورت تان را با این کرم حدود 20 دقیقه ماساژ دهید. سبعد با آب سرد بشویید. 

منبع : برترینها

مطالب مشابه

مطالب تصادفی

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :