طرز تهیه اسفناج پلو با هویج

تاریخ انتشار پست : 1395-12-2 دسته : آموزش غذاهای مختلف

از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند. گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی مختلف از قبل با اسفناج درست کرده باشید.



ماهنامه سرآشپز: از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند. گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی مختلف از قبل با اسفناج درست کرده باشید.

مواد مورد نیاز:

برنج (خیس شده): 3 پیمانه اسفناج (خردشده): 300 گرم گوشت چرخ کرده: 150گرم پیاز (خلالی خرد شده): 1عدد هویج (نگینی خردشده): 2 عدد نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج


روش پخت:

1-    داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. پس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. پس هویج را به آن افزوده و کمی تفت دهید. سبعد اسفناج را به مخلوط مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. پس نمک و فلفل آن را به اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.

2-   برنج را داخل قابلمه ای جوشانده، پس آبکش کنید.

3-    برنج را داخل قابمله ریخته وروی حرارت گرم کنید سبعد ته دیگ دلخواه گذشته و مخلوط اسفناج را لا به لای برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم کنید.

منبع : برترینها

مطالب مشابه

مطالب تصادفی

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :