طاها پخش

تبلیغ پاپ آپ
تبلیغ درکار
آموزش غذاهای مختلفطرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

طرز تهیه کیک سیب زمینیِ عجیب و میوه ای

این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن, سرخ و برشته می شوند.

وب سایت آوای سلامتی: این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن, سرخ و برشته می شوند.

مواد لازم:

 سیب زمینی , درشت خرد شده : 900 گرم  خامه پرچرب : 150 میلی لیتر  پنیر گرویر , رنده شده : 75 گرم  پودر فلفل قرمز : به میزان لازم  سفیده تخم مرغ : 2 عدد  روغن : مقداری  نمک : به میزان لازم  برگ جعفری جهت تزیین : مقداری  پنیر رنده شده جهت تزیین : مقداری

سوفله سیب زمینی, غذای ملل, سوفله, طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ پنیری

غذای ملل, سوفله, سوفله سیب زمینی


طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سبعد آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید .

2. در یک کاسه بزرگ خامه و پنیر را مخلوط نمایید و فلفل قرمز , نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید .

3. در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف نموده سفت شود . سبعد آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

4. سیب زمین های پخته را به این مواد اضافه نموده و زیر و رو نمایید تا به خامه آغشته شوند .

5. روغن را در یک قابلمه کاملا گرم نمایید تا به درجه حرارت 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در 30 ثانیه برشته و طلایی نماید . سبعد سیب زمینی ها را با کفگیر از خامه خارج نمایید و داخل روغن بریزید . سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند . آن ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند.

6. بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند , آن ها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .

طرز تهیه سالاد سیب زمینیِ اوکراینی
facebook google telegram twitter whatsApp
تبلیغات