خواص خربزه

تاریخ انتشار پست : 1395-4-20 دسته :
خواص سیب سبز بَرای جلوگیری اَز پوکی استخوان وَ مقابله با پیری

خواص خربزه بیشمار اَست وَ مصرف خربزه اَز سوی امامان نیز توصیه شده است.

خواص, بی شمار, سمنان, خواص خربزه

خواص, بی شمار, سمنان, خربزه
به نقل از خبرنگار گروه استان هایِ باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، خربزه رفع کننده یبوست وَ کمک کننده بِه هضم غذا، افزاینده ادرار وَ دفع کننده کم خونی وَ سنگ مثانه وَ تولیدکننده عرق دَر بدن است.
خواص درمانی خربزه :
مصرف خربزه دَر جلوگیری اَز بیماری هایِ قلبی وَ عروقی نقش بِه سزایی دارد.
میوه خربزه، نقش این میوه را دَر طراوت وَ شادابی پوست وَ پیشگیری اَز بیماری هایِ لثه موثر دانست.
میزان پتاسیم موجود دَر خربزه بَرای بیماران مبتلا بِه بیماری قلبی - عروقی بسیار موثر اَست وَ مصرف این ماده غذایی نقش بِه سزایی دَر جلوگیری اَز بیماری هایِ قلبی وَ عروقی دارد.
جلوگیری اَز بیماری هایِ چشمی، پیشگیری اَز بیماری هایِ عفونی، طراوات وَ شادابی پوست اَز جمله اثرات خربزه بِه دلیل داشتن این ویتامین است.
خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن دَر بیماری هایِ سنگ کلیه وَ مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک وَ فلفل کمتر خورده شود.
خربزه بِه دلیل دارا بودن خاصیت ملیّن، بَرای معالجه یبوست تجویز می شود.
خربزه چون دارای قند اَست بسیار چاق کننده بوده وَ تاثیر مفیدی دَر مبتلایان بِه سل وَ یا کم خونی ایجاد می کند.
خربزه بِه واسطه آب زیاد، مواد قندی را فورا جذب خون کرده بِه همین سبب باعث بالا رفتن قند خون وَ رفع خستگی وَ گرمازدگی می گردد.
دَر میان مواد قندی وَ معدنی خربزه آنزیم هایی وجود دارد کِه سرعت هضم غذا را عمده کرده بدین لحاظ دَر کودکان موجب افزایش اشتها وَ فعالیت وَ رشد سلول هایِ بدن وَ دَر سالمندان بِه فعالیت سلول هایِ دستگاه گوارش وَ دَر نهایت رفع سستی وَ بی حالی منجر می شود.
خربزه بِه علت مواد فیبری وَ بِه خاطر وجود طعم وَ اسانس هایی کِه دارد یِک محرک قوی شیمیایی بَرای دستگاه گوارش اَست لذا بسیار ملین بوده وَ مصرف آن بَرای مبتلایان بِه نقرس، رماتیسم، بواسیر وَ خصوصا بَرای کسانی کِه اَز یبوست رنج می برند، بسیار توصیه می شود. همچنین این میوه تاثیر خاصی دَر تخلیه میکروب وَ عفونت هایِ موجود دَر روده ها دارد.
بِه علت آن کِه گوشت خربزه یِک ماده ضد تورم بِه شمار می رود لذا بِه شکل ضماد روی سوختگی هایِ سطحی پوست بدن استفاده می شود.
خربزه باعث افزایش شیر دَر زنان شیرده می شود.
مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد.
خربزه بَرای اشخاص مبتلا بِه سل ریوی وَ کم خونی مفید است.
خربزه، رنگ چهره را روشن می کند وَ بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان می نماید.

جوشانده دانه های هندوانه و خواص شگفت انگیز آن

مطالب مشابه

مطالب تصادفی

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
نام :
ایمیل :
وب سايت :
کد تاييد : کد امنیتی رفرش
متن دیدگاه :