طاها پخش

تبلیغ پاپ آپ
تبلیغ درکار
علمی آموزشییکی بخر دو تا ببر / ایده جدید معاونت دانشجوی علوم پزشکی ایران

یکی بخر دو تا ببر / ایده جدید معاونت دانشجوی علوم پزشکی ایران

16 درصد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی مستعد آسیب های اجتماعی هستند

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به گنجاندن برنج درجه یک ایرانی در منوی غذای روزانه دانشجویان، از اختصاص دو پرس غذا به آنها خبرداد.

دانشجو, رزیدنت, دانشگاه علوم پزشکی ایران, ایده معاونت دانشجوی علوم پزشکی ایران یکی بخر ببر

دانشجو, رزیدنت, دانشگاه علوم پزشکی ایران, معاونت دانشجویی

فربد عبادی فرد آذر، معاون دانشجویی و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان ایده جدیدی برای بهره مندی دانشجویان از غذای کافی، اظهار داشت: هم زمان با فرارسیدن نیمسال دوم تحصیلی 96-95 علاوه بر گنجاندن برنج درجه یک ایرانی و گوشت گرم در منوی غذایی دانشجویان علوم پزشکی ایران، هر یک از آنها در صورت سیرنشدن می توانند دو پرس غذا دریافت کنند، شیوه ای که با اجرای آن، هیچ دانشجویی بدون سیری کامل از سالن غذاخوری دانشگاه خارج نمی شود.


وی درخصوص ژتون ها و نحوه بهره مندی از دو پرس غذا گفت: هزینه هر ژتون طبق مصوبه وزارت بهداشت در همه دانشگاه ها یکسان است اما در صورت نیاز، دانشجویان می توانند با ارائه یک ژتون دو پرس غذای گرم دریافت کنند تا بطور کامل سیر شوند.


معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تقریباً در اغلب دانشگاه های کشور دانشجویان نمی توانند در هر وعده بیش از یک پرس غذا دریافت کنند یا باید هزینه غذای دوم را پرداخت کنند در حالی که بعد از این در هیچ یک از دانشکده های این دانشگاه این وضعیت پیش نمی آید که این خبر به عنوان اطلاعیه و ابلاغ در محل توزیع غذای دانشجویی مجموعه های علوم پزشکی ایران نصب شده است.


دیگ غذای رزیدنت ها از دیگ بیمارستان جدا شد


وی همچنین با اشاره مساله تغذیه رزیدنت های مستقر در بیمارستان های دانشگا ه های علوم پزشکی و اختصاص غذای بیمارستانی به آنها، تصریح کرد: دیگ غذای رزیدنت ها و دستیاران پزشکی از بیمارستان و وعده های ویژه بیماران و سایر پرسنل جدا شده و از این بعد منوی ویژه غذای این افراد با کیفیتی مطلوب به آنها تعلق می گیرد.


عبادی فرد آذر ادامه داد: در بیشتر موارد به دلیل مشغله کاری قابل توجه رزیدنت ها از جمله صرف وقت بسیار در اتاق های عمل و سپری شدن زمان ناهار یا صبحانه، غذای آنها سرد شده یا تمام می شود که برای حل این مساله رزیدنت ها برای هر وعده غذایی، 3 ساعت بیشتر وقت غذاخوردن دارند و در هر لحظه از مراجعه به رستوران، غذای گرم و تازه دریافت می کنندکه این طرح گوشه ای از تکریم دستیاران جامعه پزشکی به شمار می رود.


معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به فعالیت 3000 رزیدنت در 7 بیمارستان آموزشی و درمانی این دانشگاه، ادامه داد: به دلیل قرارگیری رزیدنت ها زیر نظر معاونت دانشجویی، این افراد باید از همه امکانات و مزایای این بخش از جمله بهره مندی از غذای با کیفیت با اختصاص رستورانی مجزا استفاده کنند که اکنون رستورانی مخصوص رزیدنت ها در مرکز آموزشی درمانی رسول اکرم (ص) ایجاد شده و دیگر هیچ یک از این افراد مجبور به صرف غذا در بخش ها، پاویون و سرگردانی در بیمارستان نیستند.


ارائه کارت الکترونیک سلامت به دانشجویان علوم پزشکی
facebook google telegram twitter whatsApp
تبلیغات